De beheerders

Ontmoet Géke, André & Max

Wij hebben het geluk te mogen wonen en werken op het landgoed van deze prachtige finca. Vanuit een toevallige ontmoeting drie jaar geleden zijn we sinds augustus 2021 beheerders en met heel veel plezier. Het is een prachtige combinatie van werken op het land en gastheerschap en service die we kunnen bieden aan onze gasten.

Ons verhaal is geplaatst in het NEX magazine en is hieronder te lezen. We verwelkomen jullie graag op deze heerlijke plek.

Routebeschrijving vanaf airport Alicante:

Vanaf vliegveld Alicante neem je de A7 richting Valencia. Neem dan afslag 64 Calpe/Altea en volg de N332 richting Valencia. Je passeert Calpe en neemt +/- 10 minuten later afslag Xaló op de N332. Dat is de CV750. Vanaf hier borden Alcalalí volgen

 

Vanaf vliegveld Valencia neem je de A7 richting Alicante. Neem dan afslag 63 Benissa en volg de N332, richting Alicante/Calpe/Calp. Je rijdt door Benissa heen en neemt afslag Xaló. Dat is de CV750. Vanaf hier borden Alcalalí volgen.

Vragen? Neem contact op!

De medewerkers van Nice2stay staan u graag te woord en informeren u graag over de mogelijkheden op Finca Flor del Almendro.

Ga Naar Nice2Stay